11/28/2013

CUBA LIBERTA

Poslední dobou jsem velice časově vytížená. Z domova vyrážím brzy ráno a vracím se až večer, přesto se snažím si vždy udělat chvilku na pořádné a kvalitní jídlo, což v Plzni není zrovna jednoduché. Nakonec jsem se rozhodla zajít do restaurace Cuba LibertaJedná se o restauraci, která se zaměřuje na kubánskou kuchyni a jako jedni z mála mají v nabídce klasické tapas, která já miluji. Nakonec jsem si dala zeleninový salát s kuřecími kousky přelitý jogurtovobylinkovým dresingem, na kterém jsem si moc pochutnala. Polední menu vytvářejí tak, aby oslovili širokou veřejnost, tedy něco českého s knedlíkem, lehké jídlo v podobě salátu či těstoviny atd. Celkem máte možnost výběru z 6 jídel.
Ráda bych ještě zavzpomínala na naší letní návštěvu, kdy jsme tam slavili přítelovo svátek, velkolepě jsme si dali a pochutnali na předkrmu, hlavním chodu i dezertu. Pokud restauraci Cuba Liberta neznáte, tak jí rozhodně navštivte, ať už kvůli dobrému jídlu nebo večer na koktejl či pravý kubánský rum, určitě budete spokojeni. Já osobně mohu doporučit Flap Steak z jihoamerického býčka na grilované paprice se salsou Pico de Gallo a Cubana Ice Tea!!




Na závěr jeden pestrobarevný outfit;)
Znáte restauraci Cuba Liberta? Byli jste tam? Máme rády kubánské jídlo?

7 komentářů:

  1. miluju kubánské jídlo u nás jednu dobu tato restaurace byla, ale zrušili ji... směsice koření a masa a k tomu jejich přílohy, chybí mi to a určitě bych do kub.rest. brzy ráda zavítala..

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak bys mohla zavítat někdy do Plzně, mohly jsme si udělat blogerské setkání:))

      Vymazat
  2. ty brďo, v Plzni je tahle restaurace? dík za tip :-)
    chickwithkick and her life

    OdpovědětVymazat
  3. Zní a vypadá to božsky! Jinak v klidu, taky ještě nemám dárky a vypadá to, že na nákupy půjdu až někde po desátém prosinci:D:)

    OdpovědětVymazat
  4. ja taky miluju tapas :) celkove najit dobry tapas v CR mi prislo skoro nemozny :D

    OdpovědětVymazat