12/15/2013

HARD MORNINGS

Hrozná rána určitě také znáte a každý máte určitou svojí verzi té nejhorší představy. Pro mne jsou nejhorší rána ve středu a ve čtvrtek, kdy musím do školy už na půl osmou, po nočním učení, kdy v zásadě nikdy nestihnete jít spát před půlnocí, jsou opravdu drsná. Na dobré náladě mi rozhodně nepřidává nijaké zimní počasí a šero. Nemám ráda zimu a už vůbec nemám ráda, když je ráno dlouho tma. Miluji letní rána, kdy mne probudí sluneční paprsky. Co je to vlastně za zimní počasí a jaké to budou Vánoce? Chybí mi sníh, ten hezký čerstvě nasněžený, ne ta tající břečka, když zima tak ať je opravdová, ale stejně u mne vede léto.

Tak jsem si pořídila Růžovku, což je můj nový Keepcup termohrneček. Přednášky s teplým čajem hned působí příjemněji. Určitě vám je jasné, že jsem si nekoupila jen tak nějaký hrnek. Chtěla jsem samozřejmě designový hrneček v pestrých barvách, což tento splňuje!! Vybrala jsem si termohrneček s mojí oblíbenou růžovou doplněnou zelenou a tyrkysovou. Určitě si vybere každý v nabídce mají i např. přírodně laděný do hnědo oranžova a nebo třeba v pastelových barvách, také si můžete vybrat velikost. Už název webu napoví jaký dojem z hrnku mám Miluji to!!

Teplý domácí čaj mne zahřeje na přednáškách, ale na cestu mrazivým ránem potřebuji přeci pořádného kulicha od Snapbacks.cz, aby byla zima trochu snesitelnější. Ještě že tak ráda nosí čepice. Tentokrát jsem si koupila filmovou čepici s Hulkem. Web Snapback.cz potěší i milovníku jiných filmů (Spiderman, Batman...). Já osobně bych si ještě ráda pořídila Star Wars, to je prostě klasika, která se i tematicky hodí k mému bojovému ránu!! PS. na fotografiích můžete vidět, jak různě lze kulich nosit:).







5 komentářů:

  1. Love the pictures so much!

    I invite you to join up my giveaway, you can win $30 voucher to spend on Romwe! :)
    http://fashiongetsfierceblog.blogspot.pt/2013/12/romwe-giveaway-30-voucher.html

    OdpovědětVymazat