1/28/2014

RAINY GALAXY

Někdy počasí nepřeje a pak fotografuji v dešti, ale tento outfit mi přijde do deště vhodný. Neonové galaxy leginy od Wayfarer krásně rozzáří tohle hnusné počasí. Leginy skvěle doplňují moje gumovky. Tak proč nebýt venku i když prší? Určitě tohle nebudou poslední leginy, které si pořídím (předem se omlouvám odpůrců legin). Leginy nosím ráda hlavně kvůli jejich pohodlnost oproti kalhotám a vždy dobře pasují. Pokud hledáte nějaký originální vzor rozhodně nechoďte do kamenných obchodů a raději klikněte zde. Leginy jsem doplnila náhrdelníkem a náramkem od mojí milované Simči. Za fotografie děkuji Denise.

Co nosíte vy rádi v dešti? Máte rádi barevné leginy? Nosíte gumáky?








9 komentářů:

  1. Oh my! Loving your style, so creative. Thanks for stopping by my blog and leaving a comment, now I found you. :)) I will follow on Bloglovin from now on, hope you will follow back as well. Can't wait to see more your style. Much Love!

    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. These are so beautiful! I like how you paired the look. You are beautiful!

    If you'd like, come and join my blog's giveaway! Giving away 2 YSL items :).

    Xx,
    www.sacosha.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Když na ně máš postavičku, není co řešit! Mám podobnou čepici :-)
    www.vanda-styl.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si myslím, že na podobné legíny je důležité mít krásné nohy, což ty máš, ale já bych si na ně netroufla :)). Jinak si je zkombinovala moc krásně, je to moc hezký outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Guapa! Gracias por pasarte a mi blog a comentar pero lo he borrado sin querer. Puedes dejarme otra vez el comenterio.
    Por cierto, te sigo, si quieres nos podemos seguir mutuamente. Un beso


    Tengo nuevo post
    Todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Fantastic outfit, you look amazing in these tights! I don't know if I could pull off this extravagant galaxy design nearly as well you do! Love the boots and beanie too :) You are one gorgeous lady!

    xx Debbie

    www.whatdoffydoes.com

    OdpovědětVymazat