1/11/2014

TARTAN LOOK

Dnes bych Vám ráda ukázala tyto šaty se skotskou kostkou. Do skotské kostky jsem nyní hrozně zamilovaná. Výsledkem je košile, sukně a dvoje šaty s tímto dekorem v různých barevných variantách. Tyto šaty mne zaujaly svojí netradiční barevností. Zakoupila jsem je na Ebay, takže jsem měla nejprve velké obavy, jak vlastně budou ve skutečnosti vypadat, ale jsem z nich nadšená. Chtěla bych vyzdvihnout jejich sukni, která krásně drží a střih šatů dodá vaší postavě krásný pas. Na fotografiích jsem se svojí milovanou kamarádkou Simčou. Jak můžete vidět, obě milujeme růžovou!!

Podlehli jste také letošnímu trendu se skotskou kostkou? Nosíte tento střih šatů?





8 komentářů:

  1. Jasně, že podlehla. Pořídila jsem si maxi sukni s kostkama a jak je mým zvykem, pak jsem zjistila, že k ní nemám žádný kabát a k bundě se opravdu nehodí :-(. Zbyl mě k ní jen kožich.

    OdpovědětVymazat
  2. krásné šaty!:) moc vám to oběma sluší!♥ taky jsem neodolala tartanu a pořídila jsem si nedávno podobné!:)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ja nevim, ale to liceni je podle mne moc nevkusne. Jsi krasna holka, tak proc je machlis jako strasak?

    OdpovědětVymazat
  4. tie šaty sú naozaj krásne a veľmi ti pristanú!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  5. šatičky jsou úžasné, sluší Ti! a opravdu dělají krásnou postavu, i když myslím, že ji máš krásnou i bez nich ;)) a co se týká tartanu, jsem do něj zblázněná úplně stejně, jako ty - už jsem si dokonce objednala druhou šálu s tartanovým vzorem :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou krásné! Tento střih mám ráda a vzor se mi líbí moc.

    OdpovědětVymazat