3/23/2014

CHILLI&GRILL

Je tu jaro. Letos opravdu brzy. Na jaru miluji hlavně ty začátky, kdy jdete na procházku, piknik, a nebo grilujete na zahradě. Grilovat, pít cinzano a povídat si s přáteli či rodinou, to prostě miluji! Tuto sobotu jsme znovu zprovoznili zahradní gril. Jak už asi víte, v zimě jsem si s přítelem zařizovala byt, a proto jste neodolali vestavěnému domácímu grilu. A jak máme grilované maso či zeleninu nejradši? S chilli!! Pořídili jsme si tuto Scovilla´s Hot Gourmet Savina Kiss. Pro mne stačí do jídla opravdu málo, ale přítel s ní nešetří!! Na webu Chillimarket si můžete vybrat z kategorií dle síly pálení, což usnadní výběr laikům. Můžete si tam také zakoupit i klasické koření a nebo chilli popcorn.

Myslím, že chilli není pro každého a tak jsem zvolila i doplňující outfit, který není pro každého. Např. moje mamka o těchto leginách řekla: "Tak ty jsou nejhorší, co máš!", nevadí mi to. Je mi zcela jasné, že moje oblečení není pro každého, ale já prostě chci mít něco originální a rozhodně bych nerada splynula v davu. Leginy jsou, samozřejmě z mého oblíbeného eshopu Wayfarer a pořídila jsem si je na doporučení Veroniky, mé osobní poradkyně a fotografky:).

A co vy a chilli? Co si myslíte o těchto leginách (Budu ráda i za negativní názor.)? A jak to máte vy originální a nebo splynout?









8 komentářů:

  1. great photos!
    happy new week!

    <3
    http://www.getcarriedaway.net/

    OdpovědětVymazat
  2. Na těch fotkách u garáží vidím nějaký zajímavý lak na nehty! Líbí se mě k modré to žluté vykukující ramínko :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je zeleny a docela se mi oblíbil, původně jsem chtěla fotit v tílku, ale byla celkem zima:/ :)

      Vymazat
  3. Juu, pěkné legíny a svetr! :)

    OdpovědětVymazat
  4. lovely post. nice outfit.you look so cute

    OdpovědětVymazat
  5. Gorgeous!!! :-D

    xoxo
    www.its-dash.com

    OdpovědětVymazat
  6. soooo lovely look, sweety))) tnx for ur amazin comment)))) happy friday, lovely)))) xoxo)))

    OdpovědětVymazat