4/02/2014

WHITE??

Dnes trochu neobvyklý post, ke kterému fotografie (včetně těch outfitových) vznikly hlavně jako práce do školy. Běžně samozřejmě bílé silonky nenosím, tohle období mám již za sebou, ale nikdy neříkej nikdy. Úkolem bylo zúčastnit se a zdokumentovat architektonickou procházku u určité funkcionalistické budovy v Brně. Jako třešnička na dortu k tomu bylo zadáno sladit své oblečení s architekturou, doslova s ní splynout. Jako první jsem se zúčastnila návštěvy Masarykova studentského domova od architekta Bohuslava Fuchse. 

Posuďte sami jako se mi to povedlo/nepovedlo? (Nechtěla jsem si nic moc nového pořizovat, takže jsem hledala akorát v šatníku.)

Také bych ráda oslovila bloggerky, které by se se mnou rády setkaly osobně, jelikož bych ráda navázala nová přátelství a sdílela s někým bláznivé nadšení do blogování a fotografování outfitů. Každý týden cestuji přes celou republiku, takže budu moc ráda, když se ozvou i ty z vás, které jsou např. z Plzně, Prahy a Brna.
Piště prosím na mail lu.hulkova@gmail.com









8 komentářů:

  1. Fotky se ti určitě moc povedly ;)líbí se mi ty kraťasy, přesně takové teď sháním ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je prodávám na votoč, jelikož je už skoro nenosím,ale tady se hodily;)

      Vymazat
  2. Zajímavá práce do školy. Myslím, že se ti povedl sladit outfit s moderní budovou!:)
    Moc se mi líbí tvůj outfit, je svěží a nevšední.

    http://sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny a zajimavy fotky, zadani ukolu se ti rozhodne povedlo! A v ostatnich prispevcich mas taky super fotky, takove barevne a rozesmate, moc se mi tvuj blog libi, tak se pridavam k odberatelum :)
    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Brilliant blog, great posts and beautiful proprietress! What to want more ...I'd love to follow you (bloglovin) and welcome to visit my blog abut fashion.

    P.S.I show 125 DIY Easter Ideas - maybe you will find there something for yourself? :-).



    Regards,
    Katherine Unique

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že úkol se ti povedl. Dokonce ty silonky k tomu vypadají dobře =)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné, povedlo se ti to! :) Máte zajímavou práci do školy. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělej outfit :) Pěkně jsi to sladila, je to super nápad (a na práci do školy obzvlášť :D), sladit oblečení s budovou :)

    OdpovědětVymazat