6/01/2014

GREY GOLD

Dnešní post byl nafocený na aktuální výstavě Grey Gold v Domě umění města Brna, Výstava vznikla z projektu, který se několik let zabýval tvorbou českých a slovenských žijících umělkyň nad 65 let. Poté vznikla výstava, kde byly umístěné nejnovější díla od 19 autorek společně s portrétními fotografiemi umělkyň. Bohužel jedna z vystavujících výtvarnic byla Adriana Šimotová, která v nedávné době zemřela.

Outfit jsem záměrně ladila k vystaveným pracím. Zvolila jsem jako dominantní barvu oranžově lososovou a to oranžovou moc nemusím!

Chodíme rádi na výstavy? Máte rádi oranžovou?

Na závěr přidávám další z Hradeckých Delikates a to cibulové chutney. První dojem z chutney byl trochu rozporuplný, jelikož jsem měla vždy jen hodně sladké. V tom to chutney je velice výrazný vinný ocet. Časem jsem si chutney oblíbila a dávám si ho ke svému oblíbenému obědu grilované zelenině s opečenými brambory a salátem.

Jaké máte vy zkušenosti s chutney z cibule? Znáte Hradecké Delikatesy?












6 komentářů:

  1. You look lovely. I wish I could have this food for dinner tonight.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to jako povedená výstava. Super botky a oranžovou v šatníku moc nemám, ale barva je to na některých věcech moc hezká =) ....a ta grilovaná zeleninka, dala bych si =)

    OdpovědětVymazat
  3. You are looking superb amidst those magnificent artwork!

    Rebecca
    www.redtagchiclosangeles.com

    OdpovědětVymazat
  4. Love your skirt! and amazing photos!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé práce a skvělé fotky!! Já mám výstavy moc ráda, jen nemám parťáka, který by se mnou na ně chodil.:)))) Taky moc oranžovou nemusím, ale tobě moc sluší a na fotkách vypadá trošku do červena.
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat
  6. wow so lovely, I am in love with this staff !!!
    http://www.fiwl.eu/elegant-jumpsuit/

    OdpovědětVymazat