2/17/2015

COLORFUL

Poslední dobou už nosím spíš elegantní věci, ale tyhle leginy z Wayfarer jsem prostě musela mít. Ráda nosím outfit, kde dominuje jeden kus z něj a ostatní oblečení je už jednoduché. Tento look jsem pojala trochu víc sportovně, jelikož jsem zrovna šla na procházku s naším pejskem, ale myslím, že by leginy šly i k nějakému elegantními oversize topu. 

Nosíte barevné leginy? 

A jinak začala jsem aktivně přidávat na Snapchat, najdete mne jako Luhulkova, tak se podívejte.
Určitě koukněte i na můj Instagram Luhulkova!

A co vy používáte Instagram a Snapchat? Napište mi, jaké jsou vaše jména na těchto sítích, ráda se na Vás podívám!









6 komentářů:

  1. já osobně takovéhe leginy moc nemusím...maximálně tak černé a tím končím :D ale čas od času si něco takového vezmu třeba na trenink, ale na normální chození to není nic pro mě :D -L

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně toto je můj styl! Miluji legíny a když jsou výrazné, většinou si vezmu něco jednoduchého, kdy jsou jednoduché, doplním je nějakým tričkem.:) A legíny jsou opravdu krásné!

    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. paradna potlač na legínach :) sú krásne :)

    Pozývam ťa do Giveaway u mňa na blogu:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/02/buy-or-win-3-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Bože, ty legíny jsou boží :D Sama bych si je neoblékla, ale tobě seknou - ono když má člověk postavu jako ty, tak si může dovolit cokoliv:)
    Chválím look:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Ty legíny vypadají skvěle!! A opět mi tady neskutečně připomínáš Avril Lavigne. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Leginy vypadají dobře, spíše sportovně (zajímavé je, že sportovní kousky k péřovce nosíme jen my Češi-klasika) :-) Jen je absolutně nepovažuji jako náhradu za kalhoty, tudíž se na ně vždy nosí nějaký dlouhý top či svetr, aby nešlo vidět pozadí. Takže dámy, pokud nemáte super pevné hýždě, tak je prosím takhle nenoste, pokud nejdete do fitka :-D P.S.: Jen, aby jsme se pochopili, neberte to, prosím, že chi někoho urazit, to vážně nechci a myslím to dobře :-D

    OdpovědětVymazat