8/24/2015

SUMMER LOOK

Dnešní outfit jsem se snažila vyladit do detailů. Mám totiž tuto novou sukni a ta si podle mne zaslouží dokonalý look. Sukni mám z Nejleginy.cz, jak jsem již dříve psala mají nyní i nádnerné šaty a sukně. Sukně je krásně pevná, skvělé drží tvar, pohodlá a perfektní do těchto veder. Sukni jsem doplnila topem s barevným geometrickým vzorem, Melissami na podpatku a kloboukem. Po takovém klobouku jsem už dlouho toužila a nyní jsem ho i našla na Wayfarer.cz, což potvrzuje, že májí i elegantní věci (např. lodičky). Poslední tečkou tohoto outfitu jsou zlaté doplňky.

A co vy nosíte klobouky a líbí se vám tato sukně?
Nezapomeňte na mojí GIVEAWAY (Do 20.9.)
 
 
















12 komentářů:

  1. Tak sukně je strašně krásná! Líbí se mi jak je taková vzdušná! Po takovém klobouku už také dlouho toužím,ale zatím jsem se neodhodlala něco takového koupit :). Moc ti to sluší ! :)

    -Sabi

    www.sabihomolacova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sukňa je pekná :-) ja klobúky v lete moc nenosím ale už sa teším keď ich oprášim v jeseni :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ty jsi kočka! No já čumím! Miluju tvůj styl a ta sukně je naprosto bohémská!:)) Na tvém blogu jsem poprvé a dávám odběr za skvělé články, budu ráda když navštívíš můj blog a popřípadě dáš odběr také:-) Mohly by jsme se domluvit např. na nějaké spolupráci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc mne potěšil tvůj komentář, takže jsem ti dala hend odběr;) a zaujala jsi mne návrhem spolupráce, napiš mi třeba na lu.hulkova@gmail.com a určitě něco vymyslíme;)

      Vymazat
  4. wow, máš úžasný top, strašně se mi líbí ta jeho veselost a pestrost :) Je úžasný :)!! A tou rtěnkou jsi to úžasně zkombinovala :)!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Páni :) to je krásný outfit! strašně moc se k tobě hodí! ta sukně je parádní! a líbí se mi i ten náramek! :) celkově moc pěkňučké! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Botičky mne zaujaly! Jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasný outfit! Mě zase nejvíc zaujal ten klobouk a top ♥

    OdpovědětVymazat
  8. WAW si prekrásna!:)♥ Tento outfit je nádherný a tebe veľmi pristane!!:)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat