10/01/2015

AUTUMN COLORFUL MUST HAVE

Dnešní outfit ukazuje, jak zkombinovat nekombinovatelné a ještě přitom využívám letní kousky v podzimním outfitu. Pořád se snažím otužovat a nepřipouštět si, že je zima a zatím se mi to daří. Také se dost věcí změnilo v mém osobním životě a já jsem o dost šťastnější. Také mne nepřestává překvapovat kolik lidí z mého blízkého okolí zná můj blog-tímto je zdravím a motivuji k psaní komentářů. K outftu asi není třeba slov letní street style snapback/kšiltovka s podzimně zimním svetrem v casual chic k tomu obyčejné tričko, šortky (bohužel se silonkami) a navrch slipon/botky.

A co vy nezapomínáte na podzim na barevné outfity?

PS. Ráda bych poznala další bloggery, takže pište: lu.hulkova@gmail.com a také piše návrhy na článek nebo co byste zlepšili!!

  
Svetr, snapback: C&A
Kraťasy, tričko: Lidl
Náhrdelník: Bershka
BOtz: Primark
Sako: H&M
Rtěnka: Astor










6 komentářů:

  1. to je pekné :) tiež mám podobnú šiltovku a akosi som zabudla, si mi to pripomenula :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa outfit veľmi páči, ale priznám sa, že sama by som na túto kombináciu nenabrala odvahu :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. osobne ja tieto šiltovky moc nemusím :) to už skôr by som si vedela predstaviť nejaký ten klobúk napr. s uškami :D ale ak si odmyslím teda šiltovku tak sa mi ten outfit veľmi páči
    ZuZu

    OdpovědětVymazat
  4. hrozně se mi líb ten overal, připomíná mi podzim :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Na podzim mám také dny, kdy chodím jenom v barevném oblečení, pro lepší náladu, ale potom mám zase dny, kdy se chci celá zachumlat jen do šedivé :)

    OdpovědětVymazat