1/13/2014

ČERNO BÍLE!

Možná jste se všimli, že nyní přidávám trochu rozdílné posty. Důvodem je zkouškové období. V Brně jsem minimálně. Většinu času trávím doma u učení a jedna z mála příležitostí, kdy jdu ven je například procházka s pejskem. V semestru jsem většinu dní v Brně, kam si své mazlíčky bohužel nevozím. Dnešní outfit by se dal zařadit do mé začínající černobílé série. Mojí novou láskou je hlavně tato kabelka ve stylu Celine. Záměrně jsem si vybrala černobílou variantu, jelikož mi přijde zajímavější než celá v černé, přesto je stále v neutrálních barvách. Kabelku mám z tohoto webu Najkrajsiekabelky.sk a je velice kvalitní, z pevného materiálu, takže dobře drží tvar. Ke kabelce jsem zvolila černobílé kalhoty, které jsem si koupila již v letních slevách v C&A, moc jsem je nenosila, ale teď asi začnu! Celkový oufit jsem doplnila jemným náhrdelníkem s perlami od SIX. Myslím, ale že moje další varianta outfitu s touto kabelkou, bude černo bílo i červená, samozřejmě i o tento look se s vámi podělím!

Nosíte černo bílé outfity? Máme rády černo bílou nebo dáváte přednost pestrým barvám? 








6 komentářů:

  1. Ta kabelka je krásná! :) Jinak já ráda pestré i černo-bílé kombinace, záleží na náladě. :)

    Na mém blogu probíhá giveaway o poukaz v hodnotě 500Kč. http://krolling-done.blogspot.cz/2014/01/giveaway-o-poukaz-v-hodnote-500kc-na.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ta kabelka nemá v černo-bílém světě konkurenci! :)

      Vymazat
  2. Jee ta kabelka je vážně suprová!:) moc ti to sluší!♥

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké, kabelka i kalhoty!
    www.vanda-styl.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky během zkouškového vycházím ven jen když jdu se psem a nebo když jdu na oběd a tím asi končím :D Jinak kabelka je krásná, taky jsem po takové pokukovala. A černou i bílou mám ráda, ale v kombinaci je moc často nenosím.

    OdpovědětVymazat