2/15/2014

MEMORIES FOR VALENTINE'S DAY

Neznám větší Valentýnskou sladkost než makronky, a proto jsem je upekla!! Tentokrát jsem dělala pouze růžové s fialovým krémem. Pokud Vás zajímá recept, koukněte zde. Upekla jsem je dobře až na potřetí, ale nyní už na nich nevidím nic složitého, akorát to chce velkou dávku trpělivosti! 


Na makronky jsem si pořídila krásné papírové sáčky z Bella Rose. Myslím, že tento květinový vzor krásně ladí k makronkám. Jelikož peču často a ráda, chtělo to i pořádnou zástěru, nakonec jsem si vybrala se stejným vzorem. Květinové vzory osobně nepreferuji, ale k pečení mi perfektně pasují a na Valentýn ještě víc. Bella Rose nabízí i další doplňky do interiéru.

Jak už víte, bydlím v novém bytě a doma je potřeba mít dobré boty, a tak jsem si pořídila Crocs. Samozřejmě jsem zvolila růžové. Crocs jsem si vybrala také kvůli jejich kvalitě a pohodlnosti. Jsou skvěle tvarované s masážními bodci, ortopedickou opěrou paty a podporou klenby. Pokud se chcete dozvědět víc o Cross, jděte na http://www.nej-boty.cz/.

Na závěr bych se s Vámi chtěla podělit o naší Valentýnskou večeři v La Boemě.

Máte rádi makronky? Už jste je někdy pekli? Slavíte Valentýn?










7 komentářů:

  1. Nádherné fotky! Já miluji makronky a ty tvé vypadají skvěle!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sladká kuchařinka :-). Pak, že v zástěře nemůžeme být sexy :-). Jídlo nekomentuji vzhledem k faktu, že jsem 3 - tí den na detoxu :-( - takže jen zelenina, zelenina a zase zelenina.

    OdpovědětVymazat
  3. So cute! I love macarons so much. You look beautiful. Hope you had a great Valentine's Day!

    xo,
    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, tak tímhle postem jsi mě vážně dostala. Miluju makronky!! Vypadají nádherně, jsi hrozně šikovná. A ta zástěra je úžasně roztomilá, houswife z 50.let:)). Bella Rose se mi moc líbí, možná si tam taky nějakou zástěru vyberu, dlouho už nějakou krásou sháním.
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty makronky vypadají skvěle. Jednou jsem je zkoušela, ale můj výtvor se jim zdaleka ani nepodobal. :D.. Jinak ta zástěra se mi také moc líbí, a když vidím tu večeři, tak už přemýšlím, kam se vydám na jídlo. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Bože, tie makarónky sú úplne dokonalé ♥.
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  7. Makronky jsem už pekla a taky růžové :-) Jen moc na to sladké nejsem, takže je snědl přítel :-)

    OdpovědětVymazat