2/25/2014

WINDOW AND CURLY HAIR!!

Foto potisky jsou nyní hodně populární a najdete je opravdu na všem. Nejvíc se tisknout květiny, kterým se já osobně vyhýbám, ale přesto je v mém šatníku najdete. Nedávno jsem ve svém oblíbeném eshopu Wayfarer našla legíny s okny a musela jsem je mít, přijdou mi originální a zároveň vtipný! 

Co si o nich myslíte? Máte rádi foto potisky?

Hodně z vás mi píše, jestli mám přirozeně vlnité vlasy, což bohužel nemám. Rozhodla jsem se Vám sdělit můj postup, jak mít za 15 minut dokonalé vlny, které vydrží celý den. Občas použiji papiloty, ale vadí mi na noc, protože tlačí, dříve jsem používala klasickou kulmu, ale nebylo to ono.
Nyní jsem celkem spokojená s konickou kulmou od Remingtonu, mám jí již přes 3 roky, možná déle. Vlny působí přirozeně a dodají objem. Osobně bych ale nyní zvolila jinou značku, jelikož Remington není moc šetrný k vlasům, rozhodně se vyhněte běžným komerčním značkám a jděte do obchodu pro kadeřníky, hlavně pokud chcete kulmu používat skoro každý den. V poslední době mám hodně ráda Babyliss a nebo BES. Také je důležité použít kvalitní lak na vlasy, pokud jdu někam večer, používám lak na vlasy od BES a pro každodenní použití mám Schwarzkopf  (v zelené barvě). 

Nedávno jsem natrefila na tuto novinku. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Jaké jsou vaše typy na vlnité vlasy? Co používáte vy?







6 komentářů:

  1. ♡��
    Www.patriciasanchezstylestreet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nemohla by ses alespon jednou nalicit bez ty linky na spodnim vicku oka? Ja myslim, ze bys vypadala mnohem lepe a prirodzeneji. Mas krasne crty tvare, no ta ceruzka, co si davas je dost rozbiji, co je moc velka skoda. Jinak outfit je moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  3. Článek přesně pro mě :-) Díky za tipy. Já si točím vlasy žehličkou ale málokdy mi to vydrží tak jak bych chtěla. Tu kulmu na kterou se ptáš, tak po ni pokukuji, ale ty peníze za ni dávat nechci :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano to máš pravdu, pokud chceš jen příležitostně vlny, tak ti stačí nějaká do 1000, ale pokud jí chceš jako já na každý den, tak rozhodně investuj;))

      Vymazat
  4. Nádhera! Ta první fotka je super - brýle Ti moc sluší. Co se vln týče, nedrží mi. A to ani od kadeřnice. Seděla jsem pod sušákem asi 3 hodiny a za 2 hodiny byly vlny ty tam. Prostě na to nemám vlasy :-(

    OdpovědětVymazat