3/18/2014

VIOLET WALLET

Asi jste se už určitě všimli, že moje outfity nejsou moc praktické, důležité je pro mne, aby byly originální. U peněženky bohužel musím dát přednost praktické stránce. Když jsem si objednávala tuto z Poštovnézdarma.cz, měla jsem trochu obavy, jestli se mi do ní všechno vejde. Nyní peněženku asi týden nosím a jsem spokojená, je hezká a zároveň přehledná. Občas jí využívám jako psaníčko, jelikož k drobným se mi vejde mobil.

Přikládám outfit s mojí bývalou neonovou sukní, bohužel se jí rozbil zip, takže jsem jí musela nechat reklamovat, ale již jsem našla v obchodě podobnou.

Co si myslíme o praktických věcech versus zajímavých? 










9 komentářů:

  1. Tyrkysové boty a sukně jsou pro dne mými favority, jsou fakt přenádherné! :-)) Ke tvé otázce, dávám přednost praktickým věcem, protože se řídím mottem "v jednoduchosti je síla" a praktické věci, to je prostě moje. Peněženka má neuvěřitelnou barvu, opravdu skvělý výběr. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tá penaženka je nádherná , vždy som mala radšej velké penaženky ale ked príde na rozhodovanie medzi praktickymi vecami a zaujímavymi asi vždy si vyberiem tu zaujímavú stránku ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta peněženka je krásná a strašně se mi líbí ty boty. :)

    OdpovědětVymazat
  4. peněženka vypadá krásně!:) a taky se mi libí ta sukně, vypadá moc hezky!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda, když to zahrnuje praktičnost i tu zajímavost :-) Peněženka je moc krásná.

    OdpovědětVymazat
  6. Peněženka je moc pěkná. Co se týče tvého dotazu, ještě stále jsem víc pro to zajímavé než praktické a pak si vyčítám, že tomu není naopak, ale...

    OdpovědětVymazat
  7. uuu, líbí se mi, že má tolik kapsiček! :D
    Jinak líbí se mi, jak jsi pěkně pestře oblečená, to ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  8. No ale ta sukně je boží! A outfit celkově moc povedený :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krasna penezenka, ale ja ji mám za 59kc z ebay a věřím, že tento e-shop taky z ebay kupuje. Takže stačí trošku hledat a najdete mnohem levnější,-)

    OdpovědětVymazat