4/07/2014

GOGH

Miluji umění a hodně mého života je o umění. Často chodím do galerií, studuji umění a nosím umění. Ano, nosím umění!! Vincent van Gogh patří k mým nejoblíbenějším autorům, také jsem měla možnost navštívit jeho muzeum v Holandsku a nyní ho mám i na leginách konkrétně obraz Noční krajina. Outfit k leginám jsem zvolila kontrastní modro žlutý. Myslím, že tyto leginy patří k jedním z nejlepších kousků v mé skříni! Outfit jsem doplnila jednoduchou plátěnou taškou od mé kamarádky Terky. Pokud byste měli zájem o originální kousek ať už tašku nebo třeba hrneček, tak navštivte její facebookovou stránku. Mne osobně oslovily také její mističky pro zvířátka.

Máte rádi umění? Nosíme originální kousky?









6 komentářů:

  1. Ty jsou super! Van Gogha miluju, ja na nem byla ve Vidni. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten obrázek jsem alergická od tý doby, co jsem ve škole dělala linoryt. No hrůza, takových hodin práce tohle vyrýt! :D Jinak na legínách perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty legíny nemají chybu, ale ty boty jsou taky perfektní! :)) a umění miluju, protože sama ráda kreslím a taky mě baví chodit na různé výstavy, jen kdyby na to bylo víc času :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce mě zaujala ta plátěná taška a modrý kabát (?). Celkově outfit vypadá krásně živě a jarně, ale já bych si to asi neoblékla, protože mám trochu jiný vkus (jó, bledá černá vdova :D). To ale nic nemění na tom, že je outfit povedený. :)

    OdpovědětVymazat