4/27/2014

SHOOTING FASHION STARS

V pátek jsem měla jedinečnou příležitost zúčastnit se přehlídky SHOOTING FASHION STARS v Mánes Gallery, která se nyní bude znovu otevírat. Jako jedna z mála blogerek jsem měla možnost přijít před začátkem přehlídky a kouknout se i do zákulisí, zajistili nám také místa na sezení a v neposlední řadě jsem byla na Canon workshopu, který vedla Petra Ficová (fotografka Dary Rolins). 

Tento obrovský zážitek byl pro mne nezapomenutelnou zkušeností a inspirací do budoucna. Dnes jsem si připravila článek o svém outfitu a backstage. Fotografie z přehlídky a workshopu vyjdou v následujících článcích. Zůstalo mi mnoho krásných vzpomínek, o které bych se s vámi ráda podělila, ale je jich opravdu mnoho, proto jsem se rozhodla pro více článků.

OUTFIT
Počítala jsem s velkou společenskou akcí, ale přesto jsem nechtěla jít pouze v hezký elegantních šatech. Chtěla jsem něco barevného, co osloví a zaujme. Nakonec jsem v šatníku nic elegantního nenašla a tak jsem vyrazila do obchodů a musím říct, že mne moc věcí nezaujalo a paradoxně jsem se nakonec vrátila pro první a zároveň jediné šaty, co mne oslovily v H&M.

Znáte SHOOTING FASHION STARS?
Co si myslíte o mém outfitu?

PS. Můžete vidět fotografie ze zákulisí, s mojí kamarádkou Pájou a s Loriettou.
















4 komentáře:

  1. Gorgeous dress. You looked amazing. Cannot wait to see the rest of the photos. It looks like it was a great event.

    Fabulous 30s

    OdpovědětVymazat
  2. Šatičky jsou moc moc pěkné. Já bych asi volila jiné botičky, ale na to jsi se neptala :-). Musela to být moc pěkná akce.

    OdpovědětVymazat
  3. You look gorgeous, love your dress!!

    OdpovědětVymazat
  4. This dress is fabulous, so pretty :)

    OdpovědětVymazat