5/14/2014

MAY, ILL, BIRTHDAY, STRESS

Dnes mám narozeniny, k tomu jsem měla na angličtině děsivou prezentaci, která překvapivě dopadla skvěle. Škola výjimečně skončila dřív. Neslavím, jsem sama na bytě a nutí se do učení. Květen je opravdu stresující, co se týče školy a když k tomu přidám ještě 2 práce s přechozenou chřipkou, přesto všechno jsem se rozhodla jíst zdravě a cvičit až budu zdravá. Cvičení moc neovlivním, když odcházím brzy ráno a vracím se kolem 17 až 20 hodiny,  už opravdu sportování nestíhám, ale skončí semestr a já začnu. Posilovna a plavání jsou pro mne tím nejlepším odreagováním od školy. 

Zdravě jím v podstatě pořád, ale rozčilujeme, že nemohu jíst pravidelně a vše doháním večer/v noci. Bohužel s Verčou trpíme mlsnou a tak si o půlnoci děláme palačinky a nebo jdeme ve 22 hodin na benzínku pro chipsy/čokoládu. K tomu se přidávají schůzky v kavárnách a různé návštěvy.. Takže nyní zdravěji!!

Už jsem se alespoň naučila řešit rychlé svačiny a to flapjacky. Mnoho mých přátel dosud neví, co to jím a tak jsem se rozhodla Vám je trochu popsat. Jde vlastně o ovesnou tyčinku pocházející z Británie. Ráda bych Vám představila jednoho českého výrobce Cerea ze Zábřehu na Moravě. Kromě zdravých produktů ráda podporuji i ty, které jsou přímo z Čech. Flapjacky Cerea chutnají opravdu skvěle a hlavně Vás zasytí na delší dobu a přitom dodají vitamíny. Nenajdete v nich žádný umělé produkty ani E, jedná se o čistě přírodní složení.Nakonec bych ráda zmínila jejich příjemnou cenu, a proto doufám, že budou v budoucnu dostupné ve více prodejnách.

Nakonec o mém outfitu - ležérně jarně. Vínová mikina z výprodeje C&A, oblíbené nestárnoucí šortky po tetě HIS a nová taška z Wayfarer.

PS. Přidala jsem i fotografii našich milovaných brněnských bezkontaktních kočiček, které nám sedí vždy u domu.









11 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Nice jumper and cute cat! Thanks for stopping by my blog...X

    CHECK OUT MY LAST POST http://sapphire-brushstrokes.blogspot.co.uk/2014/05/sapphire-brushstrokes-on-instagram.html

    OdpovědětVymazat
  3. cute colors and kitty pics =P
    mary2be.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nice post, and your sweater is very cool!!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky! Už se na tebe v Čechách těším. :)

    Instagram

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší,krásné vlasy. Ten flapjack vypadá úplně jinak než flapjack u nás:D
    Mimochodem opožděně vše nej!

    OdpovědětVymazat
  7. You look adorable in that color and you hair is so so beautiful!!! xoxo

    OdpovědětVymazat