5/29/2014

TASTY AND HEALTHY

Začala sezóna zahradní zeleniny a já trhám první saláty a rukolu. Konečně jsem byla po všech tich nemocích i ve fitku a zítra mne čeká bazén. 

Ráda bych Vám představila české produkty z Hradce Králové, které přesně pasují do mého životního stylu. Jedná se o Hradecké Delikatesy, které jsou na trhu již od roku 2010. Jejich hlavním cílem je vyrábět tradiční produkty z ekologicky pěstovaných surovin. Najde je ve většině bioobchodech nebo já je například potkávám na farmářském trhu v Plzni. Rozhodla jsem se Vás tedy informovat o některých produktech, které mne zaujaly a já je následně ochutnala. Konkrétně budu psát o Sušených rajčatech s vlašskými ořechy, Chutney z červené cibule, Višních s levandulí, Pestu z kešu oříšků s koriandrem a petrželí a Chutney z manga.

Takže dnes bych ráda zmínila sušená rajčata, byla mi doporučená pro svou specifickou chuť a opravdu jsou. Sušená rajčata dělám i domácí, takže je mám opravdu oblíbené a to syrové rajče nesním. Většina sušených rajčat mají velice výraznou chuť, takže jsou většinou v pokrmu nejvýraznější. Sušená rajčata od Hradeckých delikates jsou spíše jemné chuti. Úmyslně jsem se na začátku článku zmínila o salátu, protože když jsem ochutnala tyto rajčata, hned jsem si řekla, že budou skvělá do salátu i s vlašskými ořechy, kterou jsou také v nálevu. Určitě je ochutnej!!!

Outfit jsem zvolila jednoduchý jarně letní obyčejné bílé tílko, známé kraťasy po tetě, trochu netypické sneakers boty a jahůdkový batůžek, který je báječný například na sport ale i do školy. Pořídila jsem ho na Wayfarer. Mám již od nich tašky a nyní zde najde i krásné batůžky.






8 komentářů:

  1. Great outfit Miss! Love the backpack!
    XO
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  2. You look so cute!

    jointyicroissanty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Zlatý outfit. Ten batôžtek je krásny. :)
    Fashion Happenss

    OdpovědětVymazat
  4. Nice post!!! thank you so much for your comment!!
    I added you by g+ now!! I'm very happy if you do the same.
    Have a nice day!! and my g+ for your post too!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  5. Nice post. The for sharing.
    xx
    Near
    http://nearstyle.com

    OdpovědětVymazat