1/22/2015

RED LIPS

Nejhorší zkoušky za mnou a tak jsem zase tady. Moje milovaná Denisa se vrátila k blogování a konečně budou zase kvalitní fotografie. Jupí! Samozřejmě, že Verča fotila také skvěle, často vymyslela zajímavé pozadí a koncept fotografií, ale bohužel spolu budeme bydlet už jen měsíc a v Brně se nyní spíš míjíme.

V poslední době jsem se dostala do vlny beaty blogerek a podlehla jsem dekorativní kosmetice. Zamilovala jsem se do rtěnek a už bez rtěnky skoro nechodím. Problém nastává, když chci, aby vydržela rtěnka déle jak fotografování a mohla jsem s ní i pít! V kvalitě rtěnek rozhodně nerozhoduje cena! V tomto outfitu jsem totiž použila rudou rtěnku od značky Moje č.4. Odstín rtěnky můžete posoudit na fotografiích, nejedná se úplně o sytou rudou červenou, ale spíše decentní přesto výrazný odstín. Se značkou Moje jsem se setkala poprvé a jsem nadšená. Je mi sympatické, že je značka česká a dostupná za velmi nízké ceny, proto jestli váháte, tak vás možná přesvědčí cena. Někdo možná nemá rád objednávání z eshopu, tak i vám mohu poradit, že na webu naleznete odkaz s drogeriemi, kde mají Moje. O značce Moje a o dalších produktech určitě ještě uslyšíte tady, ale také na Instagramu.

Outfit, který zde vidíte, vznikl ze směsi drobných náhod. Přirovnala bych look k běžnému francouzskému stylu. Kabelku mám až asi rok a půl, bohužel jsem zatím nenašla lepší. Bíle tričko na tělo je boj sehnat, většinou mám jen tílka, ale nyní je najdete v HM i v jiných barvách (Mám v plánu jít pro růžové.).V létě miluji dlouhé sukně nebo sukně délky midi, mám jich rovnou několik. Sehnat tyto sukně na zimu je problém a kombinace se zimním kabátem nebývá zrovna top, ale já tu svoji vysněnou teplou sukni pod kolena našla! Byla ve výprodeji v Promodu. Nakonec botky z HM, které mi dovezla mamka, nečekala bych, že mi budou pasovat a nakonec jsou mé nejoblíbenější v letošní zimě! 

A co vy a sukně v zimě? Jak se vám líbí tento look? Nosíte rtěnky a jaké odstíny?






23 komentářů:

  1. Chcem sa ti najprv poďakovať za tvoj komentár.
    Tvoj outfit sa mi veľmi páči a červený rúž tiež rada nosím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, šíleně moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi tento post líbí. Rtěnka tomu dala šmrnc a moc Ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekný outfit :) aj ja som podľahla červeným rúžom :))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny outfit ♥ a ten rúž je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná sukně i já a rtěnky jsou jedna velká kapitola. Naprosto je zbožňuji a i když vím, že doma jich mám hodně, tak jich nikdy mít dost nebudu.
    annatruksa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Moc sa mi páči tvoja sukňa ! :)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Ta sukně je vážně překrásná a červený rty to celý krásně podrthly :) bomba

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi ti to pristane!! Červené pery milujem a sukňa je jednoducho krásna... :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  10. Možná bych volila spíše lodičky, než tyto botky, ale chápu..je zima :( Jinak musím říct, že outfit ti neskutečně sekne. Hrozně se mi líbí:)
    Sukně nosím v zimě snad ještě častěji než v létě :D a výrazným rtěnkám jsem taky podlehla - růžová, červená, vínová - to je moje!
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné fotky a hlavně super rtěnka, krásně ti sedne :-)

    OdpovědětVymazat
  12. sukně je boží, tahle délka ti moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadáš tu docela jako Avril Lavinge! A moc ti to sluší :)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Jj velice ti ta ruda slusi, uplne ti rozzarila usmev:)

    OdpovědětVymazat