12/03/2013

CO MNE V POSLEDNÍ DOBĚ POTĚŠILO

Vánoční atmosféra na mne dolehla zatím jen minimálně, stejně se budu muset hlavně učit. Nedostatek času mne ale naučil, mít radost z maličkostí.
1. Jako první jsem přidala fotografie kachničky, protože už dokončujeme byt a letos poprvé budeme mít s přítelem vlastní vánoční stromeček a první ozdoba musí být prostě výjimečná!!
2. Cesar je můj milovaný kocour, co víc říct. Mimochodem máme celkem 4 kočky.
3., 4. Polštářek s vlastním návrhem od Šiji.cz. V nabídce najdete různé polštáře s originálními motivy a nebo si motiv můžete zvolit, ale chtěla bych zdůraznit, že se nejedná se o tisk, ale motiv je přímo na polštář našitý, jak napovídá název webu http://siji.cz/. Realizace a dodání bylo velmi rychlé, mohu jen doporučit, mimochodem je polštář velmi příjemný!!
5. Už zase chodím cvičit a konečně mám i pořádnou a hezkou láhev od http://www.smartstore.cz/, která má uhlíkový filtr, takže máte jistotu, že pijete čistou vodu!!
6. Vzpomínka na festival Týden kávy.
7. 9bar tyčinky jsou podle mne ty nejlepší, zároveň jsou i kvalitní a výživné. Ideální pokud cvičíte a chcete i zdravě jít.
8. Opečené brambory prostě miluji.
9., 10. A na závěr Cupcakes, kterými prostě musím pohostit všechny přátele!!
První vánoční ozdoba

Cesar

http://siji.cz/

http://siji.cz/

http://www.smartstore.cz/

Týden kávy, Brno



6 komentářů:

  1. ta ozdoba je nádherná !!!

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. mňaam!♥ ty košíčky vypadají skvěle!:) chci recept!♥ a k mému postu: už mám světla juchuu!:D zatím se s nimi učím zacházet, ale časem tomu všemu přijdu na kloub!:D

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, ty brambory!!! A ta kachnička je rozkošná! :)

    Stylová Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Cesar je ale macíček :-) A až budeš příště dělat pečené brambory, stavím se :-)

    Mikulášská soutěž

    OdpovědětVymazat
  5. Kachnička a Kocourek jsou kouzelní :-). O tuhle lahev jsem napsala Ježíškovi, tak snad ji donese :-D a doufám, že si tohle prečtou moji přátelé a pohostí mě takovýma krásnýma cupcakes :-)

    OdpovědětVymazat