6/03/2015

ŽIRAFA

Dnes jsem si pro Vás připravila outfit, který je založený hlavně na sukni se vzorek žirafí srsti. Zvířecí vzory stále zaplavují obchody, ale žirafí vzor není zas tak obvyklý. Sukně je elastická a krásně pasuje. Zde se na ní můžete podívat. K ní jsem si vzala ležérní světlý svetr a zlatý náhrdelník a nakonec už jen výrazná rtěnka. K outfitu mi vlastně ladí i můj Ricky:).

Dále vám přidávám pár fotografii ze zahrady, ovoce přivezené ze Sapy (to bych mohla jíst pořád-chlebovník/jackfruit, pithaya/dragonfruit a mango) a nakonec kytice z lučních květin.

Nosíte také zvířecí vzory?














5 komentářů:

  1. Sukně je zajímavá a sluší ti. :) A pejsek je krásný!

    OdpovědětVymazat
  2. No, tak ten outfit je bomba! :-) a fotky ze zahrady jsou úžasné, strašně krásně fotíš :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sukně je zajímavá, tento vzor vidím málo a myslím, že je o mnoho lepší než lacině vyhlížející tygr nebo gepard. No nemůžu si pomoct, ale tuto sukni vidím vyloženě jako letní kousek třeba s jednoduchým bílým topem a sandály na podpatku. Nepasuje mi k tomu ta černá, k barevnosti sukně mi přijde moc tvrdá :-) Ale jinak sukně je vážně zajímavý kousek! A fotky jsou taky super;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera! :-) Tenhle oufit ti strašně sluší. A ta sukně je naprosto skvělá, konečně něco originálního mezi zvířecími vzory:-)

    fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat